Oh Cosy Craft

Kerstmarkt Oldenburg | getekend dagboek

Kerstmarkt Oldenburg | Oh cosy craft


Voor het échte kerstgevoel ben je in Amerika of op een Duitse kerstmarkt op het goede adres. Nou gaf ik, gedacht aan de tijd en de kosten, de voorkeur aan een Duitse kerstmarkt, maar als dat niet haalbaar voor je is, ga dan eens naar een tuincentrum. Want ook daar waan je je in een kerstwalhalla. Deze maand dus niet één maar twee getekende dagboeken, kijk je mee?

Lees meer

Getekend dagboek november 2017

Getekend dagboek november | Oh cosy craft


De laatste maand van het jaar is aangebroken en stiekem is dat een van mijn favoriete maanden van het jaar. Oktober is de grootste favoriet; ik ben jarig, de herfst begint grotere vormen aan te nemen en de pompoenen liggen in de winkels. Maar december is een goede tweede; er is geen maand zo gezellig als december. En hoewel ik helemaal niet zo van de kerstdagen zelf hou, hou ik wel enorm van de dagen ervoor. En dit jaar mag ik ons nieuwe huis helemaal in kerststemming gaan brengen! Vandaag ga ik naar Tuinland met mijn moeder en oma en ik vrees dat ik niet met lege handen thuis kom... Goed, genoeg over december, dit heb ik allemaal gedaan in november:

Lees meer

Getekend dagboek oktober

Getekend dagboek oktober | Oh cosy craft


Nog 53 dagen tot kerst! Woehoe! Hier in Groningen is de gemeente druk bezig met het ophangen van lampjes en dat nodigt uit tot gezellige shopsessies in de schemerige namiddag. En dan thuiskomen met mooie cadeaus en opwarmen met een kop warme chocolademelk. Maar eerst het getekende dagboek van oktober, kijk je mee?

Lees meer

Hoera, jarig!

Hoera! Jarig! | Oh cosy craft

Hip hip hooray, it's my birthday!

Lees meer

Hou jij ook zo van de herfst?

Hou jij ook zo van de herfst? | Oh cosy craft


Vaak kijken mensen mij heel raar aan als ik zeg dat de herfst mijn favoriete seizoen is. Want van al die regen en wind word je toch niet blij? Ik wel! Ik zal je vertellen waarom en misschien, als jij nog geen herfstliefhebber bent, kijk je volgend jaar net zo naar de herfst uit als ik!

Lees meer

Getekend dagboek augustus -> de vakantie editie!

Getekend dagboek | Oh Cosy Craft


Een speciale editie van het getekende dagboek, want augustus stond vooral in het teken van onze vakantie. Een vakantie die bestond uit een wandeling die enigszins uit de hand liep, evenals de kosten voor het huren van een mountainbike en onze vakantie tune die ik totáál verkeerd had verstaan. Kijk je gezellig mee?

Lees meer

Favorieten van de zomer

Favorieten van de zomer | Oh Cosy Craft


Een van de dingen die je leert bij mindfulness is om dankbaar te zijn. Er wordt aangeraden om aan het einde van de dag even stil te staan bij de mooie momenten. Zullen we dat dan ook doen aan het einde van de zomer? Ik weet het, de zomer is nog niet afgelopen, maar stilstaan is altijd goed toch? Zo adoreer ik iets waarvan ik nooit dacht dat ik het geweldig zou vinden, heb ik er een nieuwe verslaving bij en heb ik mijn hele sportroutine omgegooid. Kijk je mee?

Lees meer

Getekend dagboek juli

Getekend dagboek juli | Oh Cosy Craft


Zou de zomer dan echt zijn aangebroken nu? We hebben natuurlijk een zonnig voorjaar gehad, maar zodra de vakantieperiode aanbrak was de zon ook duidelijk op vakantie. Hoewel ik niet echt een zomertypje ben, heb ik best wel zin in wat mooie dagen. Bovendien gaan wij bijna op vakantie naar Denemarken en ook daar mag het wel ietsje mooier weer worden. Fingers crossed! Maar eerst het getekende dagboek van juli.

Lees meer

Oh my! Verloofd!

Oh my! Verloofd! | Oh cosy craft

Jes, jes, je leest het goed. Kijk gauw verder voor alle sappige details!

Lees meer

Update: halve marathon #1

Update: halve marathon #1 | Oh Cosy Craft


Zoals ik hier al vertelde, heb ik een wild plan om in oktober een halve marathon te gaan lopen. Ik heb nog twee en halve maand om te trainen en ik geef je een update over mijn ups en downs. Want die zijn er zeker!

Lees meer
Copyright © | 2017 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen