Oh Cosy Craft

Zwanger!

Oh ja zeker! Kijk snel verder voor alle details!

Lees meer

Art journal mei 2018


Zou juni net zo'n warme en gezellige maand worden als mei was voor mij? Ik hoop het wel! Want hoewel de warmte me soms iets teveel werd, heb ik allerlei leuke uitstapjes gehad. Zo probeerde ik onder andere een totaal nieuwe (voor mij dan) sport uit, had onze kat voor de verandering eens een andere hairdo en begaf ik me op een zondag ergens in de Middeleeuwen. Komt 'ie!

Lees meer

Insta Swap 2018 Spring edition -> mijn pakketje


Instagram en ik zijn onafscheidelijk. Nu is het, vind ik, ook essentieel voor mijn werk om actief te zijn op social media, maar ik vind het ook gewoon erg leuk! Ik heb al een aantal leuke mensen leren kennen via Instagram en de inspiratie die er te vinden is, is eindeloos. Een heel toffe manier om nieuwe accounts te leren kennen is de Insta Swap. Ik vertel je alles over deze swap en ik laat je zien wat ik maakte voor mijn swap-maatje!

Lees meer

How to: 8 jaar samen!

Vandaag zijn mijn vriend, Leon, en ik acht (!) jaar samen. Dat lijkt een eeuwigheid, dat is een eeuwigheid. Maar wel een fijne eeuwigheid. Wil jij ook acht jaar samen zijn met je vriend, vriendin, partner, kat of Netflix-account, ik geef je de beste tips!

Lees meer

Art journal april 2018


Het is mei! (No shit, Sherlock) Een maand die voor mij en mijn vriend erg leuk is omdat we in mei acht jaar samen zijn en er leuke dingen op de planning staan! Daarover later meer. Ik maakte weer een art journal van de maand april, een maand waarin ik noodgedwongen de stofzuigerzak open moest knippen en een grote illusie armer ben geworden. Kijk je mee?

Lees meer

Art journal maart 2018


Nog 266 dagen tot Kerst! Met lichtjes, cadeautjes en kerstkransjes. Oh, wacht, eerst moeten we nog aan onze summer body werken en alle paaseitjes eraf trainen, of niet natuurlijk! Kijk je mee naar mijn maart waarin ik opeens een gigantische bloedvlek in mijn broek kreeg, twee onwijs leuke beurzen bezocht en gelukkig ook nog de schaatsen onder kon binden!

Lees meer

Art journal februari 2018


Vraagje: ben je deze week al buiten geweest? En, wat vind je van het weer? Wárm hè? Maar echt, ik vind het erg bijzonder, vorige week konden we nog schaatsen en was geen jas dik genoeg. Maar van deze temperaturen krijg ik lentekriebels! En die lentekriebels gaan gepaard met een to-do lijstje van heb ik jou daar, want álles moet schoon, af en zomerproof. En dan heb ik het niet alleen over schone keukenkastjes, wat het begin van de lente nog duidelijker aangeeft dan bloeiende narcissen en hyacinten. Ik heb het vooral over onze tuin, of nou, over de giga berg zand die nu onze tuin voor moet stellen. Maar first things first, mijn art journal van februari, kijk je mee?

Lees meer

Er gaat iets veranderen!

Dat klinkt heel heftig hè: er gaat iets veranderen! Want na meer dan een jaar geblogd te hebben op Oh Cosy Craft ga ik iets veranderen aan dit platform, maar niet getreurd, het wordt alleen maar beter!

Lees meer

Art journal januari 2018


Het leek heel even lente te worden met temperaturen van veertien (!) graden, maar het is allesbehalve lente. Sterker nog, de ijsclubs maken de ijsbanen gereed! Dat vraagt toch ook méér warme chai theetjes, lekkere truien en het blazen van dampwolkjes. Afgelopen maand heb ik in één weekend volop lente én volop winter gevoeld, hebben mijn vriend en ik een aanschaf gedaan voor een nog volwassener leven en onderging ik een metamorfose. Ik laat het je allemaal zien in mijn maandelijkse art journal!

Lees meer

Instagram favourites | winter 2018


Zoals zovelen ben ik ook een beetje, zeg maar heel erg, verslaafd aan Instagram. Maar hey, ik vind dat ik een excuus heb, want als blogger en illustrator kun je niet meer zonder Instagram om je werk te tonen. Ik plaats dan ook dagelijks afbeeldingen van mijn DIY's en illustraties op Instagram en ik kan me uren vermaken met het doorscrollen van mijn tijdlijn. Volg je mij nog niet op Instagram? Je kunt me vinden via @henriekeschuiling.  Uiteraard heb ik ook favoriete Instagram-accounts en vandaag laat ik je daar vijf van zien!
    

Lees meer
Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen