Oh Cosy Craft

Art journal maart 2018


Nog 266 dagen tot Kerst! Met lichtjes, cadeautjes en kerstkransjes. Oh, wacht, eerst moeten we nog aan onze summer body werken en alle paaseitjes eraf trainen, of niet natuurlijk! Kijk je mee naar mijn maart waarin ik opeens een gigantische bloedvlek in mijn broek kreeg, twee onwijs leuke beurzen bezocht en gelukkig ook nog de schaatsen onder kon binden!


Iedere vakantie neem ik puzzelboekjes mee, ja echt, mijn inner granny maakt erg graag Zweedse puzzels. Afgelopen zomervakantie leerde Leon mij echter een andere puzzel, namelijk Japanse puzzels. Ik ben er super slecht in, maar ik vínd het toch leuk! Daarom heb ik laatst het boekje er weer bij gepakt. Het enige jammere is dat ik in werkelijk iedere opgave een fout maak, waardoor ik de puzzel nooit goed af kan maken, want mentaal ben ik er dan al helemaal klaar mee. Daarom heb ik een app gedownload! Als ik dan een fout maak, vraag ik om een hint en kan ik rustig weer doorgaan. En ja, ik moet bij iedere puzzel om een hint vragen, oeps!


Via een winactie van Bladergoud won ik twee kaartjes voor Engaged, een trouwbeurs. De beurs vond plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam en wat was het leuk! Stiekem hebben we niet veel inspiratie opgedaan, want rondneuzen naar bruiloft-inspiratie op Pinterest is ongeveer mijn nieuwe fulltime baan. Ik vond het trouwens wel heel bijzonder om trouwjurken te bekijken en aan te raken, misschien heel sentimenteel, maar dat vond ik best een dingetje!


Voor de zekerheid hadden wij onze schaatsen meegenomen naar Amsterdam. Het had de hele week gevroren, maar helaas hadden wij nog niet de mogelijkheid gehad om daar gebruik van te maken. Lopend naar de Westergasfabriek zagen we al mensen schaatsen op de grachten, wat een erg mooi gezicht was. De auto stond te ver weg om heen en weer te lopen en de schaatsen te halen, lees 25 minuten heen en ook weer terug, dus we gingen na de beurs op zoek naar een ander mooi schaatsplekje. We kwamen uit bij een meertje tussen de rietkragen en bij een molen in Ankeveen. Onwijs mooi!


Ik zat bij mijn ouders met onze kat Franklin op schoot en opeens merkte ik een gigantische bloedvlek in mijn broek op. Wat bleek, Franklin had een wondje en het bloed stroomde eruit. Hij had er verder geen last van en we bonden een verbandje om zijn poot om het bloeden te stoppen. De volgende dag was meneer weer helemaal in orde en was mijn broek weer schoon!


Deze maand bestelde ik ook een heleboel toffe kaartjes om te verkopen in mijn webshop! Wil je weten hoe ze eruit zien? Bekijk ze dan snel hier!


De tweede beurs waar ik afgelopen maand heen ging, was Creative Life. En als jij mijn blog leuk vindt, dan vind je Creative Life ook fantastisch! Het is een beurs vol creatieve (ja duh) standhouders en overal zijn leuke workshops te volgen. Ook kun je onwijs goed shoppen en so did I. Ik kocht de stand van Splendith bijna helemaal leeg. Oke, grapje, ik kocht een paar kleuren florist crêpepapier, een kalligrafeerpen en nibs voor deze pen.


En van dat crêpepapier maak ik deze bloemen! De review van het papier staat op de blog, klik hier om er heen te gaan!

Heb jij ook een leuke maand maart gehad? Wat brengt april voor jou?

 

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen