Oh Cosy Craft

Art journal mei 2018


Zou juni net zo'n warme en gezellige maand worden als mei was voor mij? Ik hoop het wel! Want hoewel de warmte me soms iets teveel werd, heb ik allerlei leuke uitstapjes gehad. Zo probeerde ik onder andere een totaal nieuwe (voor mij dan) sport uit, had onze kat voor de verandering eens een andere hairdo en begaf ik me op een zondag ergens in de Middeleeuwen. Komt 'ie!


Aan het begin van deze maand maakte ik dit geweldige ronde kussentje met ruches. Ik zag overal al ronde kussentjes verschijnen en toen moest ik dat uiteraard ook hebben. Het kussentje ligt the shinen in een mooi rotan stoeltje, yay! Wil je hem ook maken? Check de DIY hier!


Op een mooie zondag nam Leon me mee op pad. We zouden naar een boerderij gaan waar je allerlei fruit kon plukken, maar deze bleek helaas nog dicht te zijn. Gelukkig kon je in de omgeving geweldig wandelen en hebben we het alsnog onwijs gezellig gehad.


En zie hier de nieuwe hairdo van onze kat. Ik vind dit zó schattig, zo'n omgeklapt oortje. Maar toch klap ik hem altijd weer netjes terug, ik denk niet dat het lekker zit, haha!


We kregen een weekendje familie op bezoek en gingen met hen naar de Menkemaborg in Uithuizen. Dit is een oud, enorm herenhuis waar vroeger de rijke Groningers in woonden (verbeter me maar als ik het niet goed heb). Toevallig was het die dag Nationale Kastelendag en waren mensen verkleed als de bewoners uit die tijd. Naast het huis was de tuin ook prachtig én er was een doolhof. Deze hebben we natuurlijk even getest en hij was vrij moeilijk, maar je ziet het: we zijn er weer uit gekomen!


Ik vind bestellingen inpakken één van de leukste dingen van mijn werk. Ik probeer er altijd een feestje van te maken voor de ontvanger. Mooi vloeipapier, wat papieren extra's, leuke lintje en gezellige stickers én een toffe bloem. De bestelling die je hier ziet is een gezinsportret, wil je dit nou ook? Bijvoorbeeld voor vaderdag, kijk dan snel in mijn shop of mail me voor meer informatie: henrieke@ohcosycraft.nl


Een keer per jaar gaan mijn vriendinnen en ik een weekendje weg. Dat is altijd een hele organisatie aangezien we met tien meisjes zijn. Dit jaar verbleven we in een huisje in Zeewolde en hebben we ons vooral vermaakt op terrasjes (met gigantische stukken appeltaart), chillend in het huisje én op de golfbaan. We gingen namelijk pitch & putten, korte afstandsgolf welteverstaan. Ik verbaas me er nog over hoe moeilijk het is om zo'n bal een beetje fatsoenlijk weg te slaan met de club, of eigenlijk, om de bal überhaupt te raken, haha!

 

Hoe was jouw meimaand en kijk je ook uit naar juni? Ik bedoel, de vakantie komt steeds dichterbij!

x Henrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen