Oh Cosy Craft

Er gaat iets veranderen!

Dat klinkt heel heftig hè: er gaat iets veranderen! Want na meer dan een jaar geblogd te hebben op Oh Cosy Craft ga ik iets veranderen aan dit platform, maar niet getreurd, het wordt alleen maar beter!

Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik naast blogger ook illustrator, ik maak illustraties voor mijn blog, voor tijdschriften en voor bedrijven. Maar door mijn blog en alles wat daarbij komt kijken, heb ik nauwelijks meer tijd om te illustreren en dat vind ik erg jammer. Bovendien heb ik een Etsy-shop en deze wil ik graag beter onderhouden en meer producten gaan aanbieden. Maar dat kost tijd, meer tijd dan dat ik er nu aan besteed en daarom moet iets anders hiervoor wijken.

Ik heb zodoende besloten om niet meer twee blogs per week te publiceren, maar slechts één, althans, in ieder geval één! Die ene blogpost is altijd een DIY, dat is immers het hoofdthema van mijn blog en mijn allergrootste passie. Deze DIY vul ik af en toe aan met andere blogposts, bijvoorbeeld het art journal of de favorieten van het seizoen. Ongeveer om de week zul je een extra blogpost kunnen verwachten, misschien vaker, misschien minder vaak.

Het heeft best een poosje geduurd voordat ik deze beslissing kon nemen, er zijn immers genoeg bloggers die elke dag een nieuwe post online hebben. Maar iedereen werkt anders en iedereen heeft andere bezigheden ernaast. En voor mij is dat dus mijn werk als illustrator!

Het is geen grote verandering, maar wel iets waarvan ik jou graag op de hoogte breng. En vind je het jammer? Volg me dan zeker op Instagram, @henriekeschuiling, daar post ik iedere dag iets! Oh en psst, achter de schermen zijn nog meer veranderingen bezig wat betreft mijn blog en website, ook daarvoor wil ik meer tijd vrijmaken, zodat het straks nóg leuker wordt om hier langs te komen! (tenminste, je vindt het hier wel leuk toch?)

Ik zal je over een tijdje een update geven over hoe deze verandering bevalt en of ik inderdaad meer tijd overhoud om te illustreren. Of dat ik juist veel meer ben gaan netflixen, katten knuffelen en chocola eten. I'll keep you posted!

Oh, en als je nog tips of ideeën hebt voor de blog, laat het zeker weten, ik ben erg benieuwd naar wat jullie graag willen zien!
xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen