Oh Cosy Craft

Zwanger!

Oh ja zeker! Kijk snel verder voor alle details!


Een redelijk lange tijd heb ik het niet ter sprake gebracht op de blog en op Instagram. Waarom? Omdat ik het lekker voor onszelf wilde houden. Maar nu mijn handen al enige tijd jeuken van de drang om allerlei leuke baby DIY's te plaatsen, kan ik niet meer wachten. En ik wíl ook niet meer wachten: ik ben zwanger en we krijgen een kindje! Waaah, super spannend, super leuk, super alles! In december ben ik uitgerekend en dat duurt helemaal niet meer zo lang. Ieeh!

Een andere reden waarom ik zo lang wachtte met de aankondiging, is omdat ik steeds meer twijfels krijg over online zichtbaarheid. Ik blog DIY's omdat ik ze dolgraag wil delen en jou enthousiast wil maken over het zelf maken van allerlei dingen en ik ben illustrator. Verder ben en hoef ik geen online persoonlijkheid te zijn, daar zijn anderen veel leuker voor en beter in.

Je hoeft daarom geen mommy-blog te verwachten, maar ik heb al heel wat baby gerelateerde producten gemaakt en daar blogs over geschreven. Deze deel ik uiteraard! Ik wissel het zo nodig af met 'normale' posts, zodat je als ik-hoef-geen-baby-dingen-te-maken-lezer nog steeds leuke content kunt bekijken!

Het is zo leuk en zó spannend om het nu ook online bekend te maken, yay! Heb jij nog onwijs goede en onmisbare tips die ik als mommy-to-be zeker moet weten? Laat ze achter bij de reacties!

x Henrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen