Oh Cosy Craft

Contact

Hi!

Ik vind het erg leuk om iets van je te horen. Je kunt me mailen via henrieke@ohcosycraft.nl of me een berichtje sturen op een van mijn social media kanalen.

Instagram
Facebook

Etsy
Privacy

Privacyverklaring Oh Cosy Craft

Oh Cosy Craft
Oh Cosy Craft is het blog van Henrieke Schuiling en is een onderdeel van Henrieke Schuiling Illustraties, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder het nummer 61105961.
Je kunt mij bereiken via e-mail, Instagram en Facebook.
www.ohcosycraft.nl
www.henriekeschuiling.nl

 

Persoonsgegevens
Via dit blog kan ik jouw persoonsgegevens verwerken, dat gebeurt door het bezoeken van Oh Cosy Craft, door een reactie achter te laten onder de blogposts en door mij een e-mail te sturen. Ohcosycraft.nl verwerkt daarbij je opgegeven naam, je e-mailadres, IP-adres, eventueel je website en andere persoonlijke informatie die jij zelf opgeeft. Bij eventuele gewonnen winacties vraag ik om je adres, dit is enkel om het gewonnen artikel te kunnen opsturen.

Ik zal nooit jouw gegevens aan derden verstrekken en/of verkopen.

Reageren onder de blogpost
De reacties van Oh Cosy Craft gaan via Disqus, een platform dat reageren op blogs erg makkelijk maakt. Ik verwijs je graag door naar de privacyverklaring van Disqus.

Doel van het opslaan van persoonsgegevens
Het verwerken van jouw persoonsgegevens heeft enkel tot doel om reacties mogelijk te maken en op die manier interactie te hebben met de bezoekers van Oh Cosy Craft. De eventuele website-adressen kan ik bezoeken uit pure interesse in mijn bezoekers. Bij gewonnen winacties vraag ik om je adres; enkel en alleen voor het verzenden van het poststuk.

Duur van de opslag
De reacties blijven te zien zolang de blogpost online staat.
Als wij kortdurig e-mailcontact hebben gehad, verwijder ik de e-mailconversatie na één jaar. Bij voordurend e-mailcontact blijf ik jouw e-mailadres in mijn bestand houden.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering
Mocht jij je reactie willen verwijderen? Dan kun jij dat te allen tijde zelf doen of door mij een e-mail te sturen en dan verwijder ik de reactie voor jou. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Opslaan van IP-adres
Om Ohcosycraft.nl te kunnen blijven verbeteren, worden IP-adressen bijgehouden. Hierdoor krijg ik meer inzicht in de bezoekers van het blog en kan ik de onderwerpen zo nodig aanpassen. De IP-adressen worden geanonimiseerd.

Google Analytics
Ook via Google Analytics worden IP-adressen opgeslagen om te analyseren hoe gebruikers de website gebruiken en Oh Cosy Craft te verbeteren. De verkregen IP-adressen worden geanonimiseerd.

SSL-certificaat
Zoals je in de url-balk kunt zien, is ohcosycraft.nl een beveiligde website en maakt het gebruik van een beveiligde internetverbinding. Dit zie je aan het groene slotje en het https-adres. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat jouw gegevens niet in verkeerde handen vallen.

Hosting
Ohcosycraft.nl is ondergebracht bij een hostingspartij. Deze partij gaat vertrouwelijk om met persoonlijke gegevens.

Deze privacyverklaring kan ieder moment worden gewijzigd door veranderingen in mijn beleid of het aanbieden van nieuwe mogelijkheden op de blog. Denk aan het instellen van een nieuwsbrief of het integreren van een webshop.

 

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen