Oh Cosy Craft

Instagram favourites | winter 2018


Zoals zovelen ben ik ook een beetje, zeg maar heel erg, verslaafd aan Instagram. Maar hey, ik vind dat ik een excuus heb, want als blogger en illustrator kun je niet meer zonder Instagram om je werk te tonen. Ik plaats dan ook dagelijks afbeeldingen van mijn DIY's en illustraties op Instagram en ik kan me uren vermaken met het doorscrollen van mijn tijdlijn. Volg je mij nog niet op Instagram? Je kunt me vinden via @henriekeschuiling.  Uiteraard heb ik ook favoriete Instagram-accounts en vandaag laat ik je daar vijf van zien!
    


Allereerst het account van Mirjam Hart (@mirjam_hart). Mirjam blogt over interieur en lifestyle en maakt daarbij de mooiste foto's. Dat kan ook bijna niet anders bij zo'n stijlvol en gezellig interieur. Ik hou van Scandinavische invloeden: wit gecombineerd met kleur, gemixte materialen en veel onbehandeld, lichtkleurig hout. En laat ik dat nou precies vinden in de feed van Mirjam. Daarnaast heeft ze drie kinderen, waarvan er twee vaak de show stelen in de afbeeldingen!
   


Een van mijn favoriete illustratoren die ik ontdekte omdat ze een winactie van mij won is Joëlle van Arnhem (@bladergoud). Joëlle maakt heel lichte, fragiele illustraties die veel gevoel oproepen. Ze heeft in haar feed een mooie mix van witruimte en 'gevulde' afbeeldingen en daar ben ik gevoelig voor! 
   


Ze kwam al eens voorbij op mijn blog; Liesbeth van @Sloppopnl, ze verkoopt namelijk punch needles. Maar niet alleen daarom zou je haar moeten volgen op Instagram; haar feed ziet er namelijk werkelijk fantastisch uit! Maar wat wil je ook, met zo'n prachtig huis in het bos (!!) en een fijn interieur met veel kleur en gezelligheid. 
    


Een andere inspirerende illustrator is Wies (@sowiesowies). Haar illustraties maakt ze door te werken met de linodruktechniek, die ze met de hand drukt! Op de filmpjes op haar Instagramfeed laat ze dit regelmatig zien en ik verbaas me er altijd weer over hoe haar illustraties er zo clean uitzien. Ik zou overal vingerafdrukken hebben staan! Naast lino's boetseert ze onder andere lampen in de vorm van honden en vissen, neem gauw een kijkje, want ze zijn geweldig!
   


Bovenaan in mijn tijdlijn staan vaak afbeeldingen van Annelies (@dirksdotter). Annelies is interieur- en lifestyleblogger en woont in een heel toffe woonboot. Geen Hanny Veerkamp-achtige taferelen, maar wit, kleurrijk en Scandinavisch. Haar DIY's zijn simpel en zó leuk en ik kan niet wachten tot ik een baby krijg, al is het alleen al omdat ik dan het ledikantje kan maken die zij maakte voor haar dochtertje. Naast dochter is ook zoon niet weg te denken uit Annelies' haar feed. Let op: hier geldt een babyfeveralert!

Ken jij nog Instagrammers die we móeten volgen? Laat het weten, ik ben altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende accounts.

En volg je me nog niet op Instagram? Je vindt me via @henriekeschuiling. Gezellig!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen