Oh Cosy Craft

How to: 8 jaar samen!

Vandaag zijn mijn vriend, Leon, en ik acht (!) jaar samen. Dat lijkt een eeuwigheid, dat is een eeuwigheid. Maar wel een fijne eeuwigheid. Wil jij ook acht jaar samen zijn met je vriend, vriendin, partner, kat of Netflix-account, ik geef je de beste tips!

Wat heb je nodig:
- iets of iemand om mee samen te zijn
- minimaal één hart
- acht jaar

Oké, ik zal niet meer zo flauw zijn. Ik ben onwijs dankbaar en blij dat wij al zo lang bij elkaar zijn, vooral op onze leeftijd: ik ben pas (al) zesentwintig! Een tip die ik kan geven om je relatie te laten slagen is dat je met elkaar moet praten; spreek uit wat je niet maar vooral ook wat je wél leuk vindt. Ga er even voor zitten, steek moeite in een whatsapp-berichtje of fluister het in zijn/haar oor als hij/zij voorbij loopt.
Verras elkaar! En dat hoeft echt geen weekendje Parijs te zijn, maar hoe lief is het als je thuis komt en je vriend/vriendin heeft een taart voor je gebakken of gestofzuigd omdat jij daar zo'n hekel aan hebt.
De laatste tip die ik heb is de allermakkelijkste: blijf gewoon jezelf. Jij hebt er niets aan als je acht jaar lang een toneelstuk opvoert en ook je vriend/vriendin zit daar niet op te wachten. Maar accepteer ook dat je vriend/vriendin zichzelf is en daar hoort een toiletbezoek met de nodige stank bij. Als je al niet normaal kunt zijn in je relatie, waar dan wel?

Heel veel succes en heb jij nog een goede tip om jouw relatie te laten vlammen, laat het weten in de reacties!

(Je kunt ook reageren zonder in te loggen, je ziet het vanzelf staan als je begint te typen!)

x Henrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen