Oh Cosy Craft

Oh! Studio update #4 | Roomtour


Na vier weken is het dan zover, mijn studio is klaar! Na het opzoeken van inspiratie, verf laten mengen, sauzen, timmeren en decoreren is het dan eindelijk zover: ik laat jullie mijn werkplek zien. Kijk je mee?

Er gingen drie blogpost aan deze roomtour vooraf, in de eerste laat ik zien hoe mijn werkplek er toen uitzag en nam ik je mee in mijn ideeën. In deze blogpost vertelde ik over de kleur die ik koos en sausde ik een lambrisering. Ook maakte ik speciaal voor mijn werkplek een pegboard, dat kun je in deze post lezen.

Ik heb dus gekozen voor groen op de wand. Donker, flessengroen welteverstaan. Dit, omdat ik het een heel toffe, warme kleur vind, maar in mijn onderbewustzijn gebruikte ik deze kleur al vaker in mijn DIY's, illustraties en wolwerken, het past er perfect bij.


En zie hier het resultaat! Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe werkplek. Het voelt zo goed om een plek te hebben waar je je fijn voelt en waar je daarom ook prettig kunt werken. Ik heb extra opbergruimte gecreëerd en op de muur kan ik mijn illustraties en andere mooie afbeeldingen ophangen.


Vaasjes: HEMA
Borduurwerk: kijk hier om te zien hoe je dit maakt en vind het hier in de shop
Wollen poppetje: kijk hier voor de DIY voor dit poppetje
Pegboard: Kijk hier voor de DIY

Tip: ga naar de markt om deze leuke bloemen (craspedia's) te kopen. Ik kocht om vijf uur 's middags toen de markt al afgebouwd werd een hele bos met vijftig craspedia's voor drie euro.


Dit is hoe mijn studio er voor de metamorfose uitzag, saai, leeg en onwijs oninspirerend!


En nu: vrolijk, warm en gezellig. Hier kan ik wel wat werkdagen verslijten!

Letterschilderij: kijk hier voor de DIY
Hartjesslinger: kijk hier voor de DIY
Groene kist: IKEA
Zwarte draadmand: kringloop
Rieten mand: kringloop

     


Bureaublad, schraag en ladenkastje: IKEA
Wollen wandhanger: kijk hier voor de DIY
Bureaustoel: van mijn vader geweest
Deskplanner: HEMA
Letterposter: kijk hier voor de DIY

Tip
: wikkel een stuk canvas om een lelijke plantenpot en zet de plant dan in een draadmand. Hoe leuk!

Wat vind jij van mijn vernieuwde werkplek? Iedere keer als ik weer in mijn studio kom word ik zo blij en dat is het goede resultaat I guess!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen