Oh Cosy Craft

Oh cosy zomer: de tofste DIY's met papier


De laatste van de serie Oh cosy zomer is een selectie van de allerleukste DIY's met papier die de afgelopen tijd online zijn gekomen. Variërend van moeilijk tot zo-gedaan en van kidsproof tot partyproof. Klinkt goed hè, haha!

Papier is zo veelzijdig, heb je weleens opgelet hoeveel soorten papier er zijn? En wat voor leuke verschillende dingen je daarmee kunt maken? De mogelijkheden zijn eindeloos en er verschijnen vast en zeker nog veel nieuwe papier DIY's op de blog!


Papieren bloemen
Het maken van papieren bloemen is verslavend, zo, dan is dat alvast gezegd. Verslavend, maar oh zo leuk. Je maakt ze met speciaal floral crêpepapier wat je mooi uit elkaar kunt trekken en zo de bloemblaadjes kunt vormen. Investeer trouwens in goede kwaliteit crêpepapier, dat niet eens duur is, in plaats van goedkope van bijvoorbeeld So Low, want dat is écht crap. Bekijk de DIY hier en daar staat ook gelijk een webshop waar je dit papier goed kunt kopen!


Taartwaaiers
Je hebt soms een taart of cake (gemaakt) die heerlijk is, maar qua looks een beetje saai. Met deze papieren waaiers fris je het geheel op, feestelijker kan niet! Check de DIY in deze blogpost.


Statementposter

Decoreren met posters, schilderijen en andere muurhangers is een kunst op zich. Varieer, maar houd wel één lijn, maak het persoonlijk en ga zo maar door. Met één grote statementposter kun je, het woord zegt het al, een statement maken. Schilder of print een letter op een groot papier en de basis voor je decoratie is gelegd. Hoe je een letter mooi en strak op papier krijgt, laat ik je in deze blogpost zien.


Geïllustreerde cakedecoratie
Je zag net de cakewaaiers al, maar ook op deze manier kun je een taart nog gezelliger en feestelijker maken dat het al is. In deze blogpost staat een gratis printable, je hoeft de paddestoeltjes alleen nog te printen, te knippen en in de taart te prikken!


Hartjesslinger

Slingers zijn er in alle vormen en maten, maar de horizontale lange slinger is wel de meest voorkomende. Hoe leuk is het om een slinger eens anders te maken of op te hangen: gewoon aan de muur! Zo hangt hij nooit in de weg en kun je hem dus ook gerust wat langer laten hangen. De DIY voor deze hartjesslinger vind je hier!

 

Veel succes! Laat je weten welke DIY jij gemaakt hebt of van plan bent om te maken?

x Henrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen