Oh Cosy Craft

Oh cosy zomer: timmer erop los met deze DIY's van hout


Deze zomer neem ik je mee door een selectie van alle DIY's die afgelopen tijd op de blog zijn verschenen. Zo zie je in één oogopslag wat je misschien hebt gemist en wat je zeker nog wilt maken! Vandaag laat ik je allerlei DIY's zien met hout, van groot tot klein en van super simpel tot lekker uitdagend. Zo hoef jij je geen seconde te vervelen tijdens de lange zomer.


Misschien denk je dat crafts met hout per definitie moeilijk zijn en dat je er allerlei gereedschap voor nodig hebt, maar meestal kun je met wat huis- tuin- en keukengereedschap al een heel eind komen. En anders heeft je vader, buurman, oom of vriend vast nog wel ergens een zaag, een schroevendraaier en een stukje schuurpapier liggen. En is klussen ook niet de perfecte zomerdate? Lekker in het zonnetje boren, drankje erbij, af en toe een ijsjespauze. Ik zie het wel zitten hoor!


Houten kledingrek
Gokje: in jouw slaapkamer staat een stoel. Het is dat je weet dat het een stoel is, maar onder de giga berg kleding wat erop ligt is de stoel zelf niet meer te zien. Met dit superhippe en stijlvolle kledingrek is die overvolle stoel verleden tijd. Oké, je kunt nog steeds je kleding eroverheen gooien, maar mooier is het om het netjes op te hangen. Is je kleding ook weer fris voor een volgende keer.

Dit kledingrek lijkt misschien moeilijk, maar dat is het echt niet. Wel is het handig om hem met twee personen te maken, dus kijk je vriend, vriendin of vader even lief aan en gaan met die banaan dat kledingrek. Je vindt de DIY hier!


Beschilder een eierdopje
Dit is precies zo'n DIY die je met kinderen kunt doen, maar wat ook erg leuk is om gewoon alleen te gaan maken. Helemaal niet moeilijk en het geeft een groots effect. Check hier de blogpost waarin ik alles over vertel!


Stijlvolle kattenkrabpaal
Als je katten hebt, heb je waarschijnlijk ook zo'n ontzettend lelijke krabpaal met fluffy stofje op de bodem. Ik was er klaar mee en maakte dit huisje voor onze poezen. En hey, hoe fijn zijn producten waarbij je niet hoeft in te leveren op looks of handigheid. Bekijk snel de DIY en ga aan de slag!


Handig pegboard
Nog een DIY waarin looks en handigheid samenkomen: een pegboard. Simpel gemaakt, groots effect. Hang 'm in de keuken voor keukengerei, in de gang voor sleutels, jassen en portemonnees of hang hem boven je bureau om al je stationary in op te bergen. Ik gebruik hem nu zo'n halfjaar en ik ben eraan verknocht. De DIY vind je hier!


Rotan spiegeltje
Ik voel me super rijk als ik iets dat te koop is in de winkel, ook zelf kan maken. Meestal wordt het niet zoals in de winkel, maar ja, was dat dan de bedoeling? Dat is exact wat er met dit spiegeltje is: in alle woonwinkels zijn rotan spiegeltjes te koop en I love it! Maar ik vond het ook een super toffe uitdaging om het zelf te gaan maken en zie hier het resultaat. Wat ben ik er blij mee! Wil je hem ook maken? (Ja! Ja! Ja!) Dan is hier de DIY!

 

Welke DIY ga jij zeker maken deze zomer of heb je misschien al gemaakt? Ik ben benieuwd, laat je het weten in de comments?

x Henrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen