Oh Cosy Craft

De leukste pompom DIY's!


Als je me al wat langer volgt, weet je dat ik GEK ben op pompoms. In alle soorten, maten en manieren: I love it. Het liefst slaap ik onder een deken van pompoms. Wat eigenlijk helemaal niet zo'n gek idee is om te maken... Hoe warm! Nee just kidding. Vandaag laat ik je acht toffe DIY's zien met pompoms. En ze zijn allemaal helemaal anders. Wacht maar en je wordt net zo'n pompomgek als ik. Gezellig!


Deze super schattige wasknijper-ballerina's zijn van de hand van Wimke. En zeg nou zelf; daar hang je geen was mee op, toch? Je zou bijna een pompom-tutu voor jezelf gaan maken.


Pompoms kunnen ook zeer functioneel zijn. Neem deze magneetjes met een pompommetje erop van A Beautiful Mess. Dan fleur je je koelkast pas echt op. Je zou een pompommetje ook aan een punaise kunnen plakken en gebruiken op het prikbord. Instant vrolijkheid!


Deze slinger maakte ik vorig jaar met kerst en ook dit jaar haal ik hem zeker weer uit de kast. De kerstboom kan wat mij betreft niet gek genoeg zijn en dat haal je zeker met deze slinger. Om de slinger iets rustiger te maken, kun je uiteraard een andere kleurencombinatie gebruiken. Je ziet de DIY hier!


Dit is mijn favoriete DIY in deze lijst. Hoe onwijs gaaf is deze wallhanging met pompoms en kwastjes van Brit.co! Ik zou deze graag willen maken voor boven ons bed, in wat zachtere kleuren en dan net zo breed als het bed is. Alleen eerst nog mijn vriend overtuigen.


Pompoms zijn de ideale oplossing om een voorwerp wat shine te geven. Neem bijvoorbeeld deze mand van Shifra van A Cup of Life. Dit staat heel gezellig en is vooral niet zo moeilijk!


En uiteráárd nogmaals mijn pompom-oorbellen. Ik krijg hier zo onwijs veel complimenten voor. Je kunt ze zelf maken, maar heb je daar nu helemaal geen zin in? Ze staan ook, in allerlei kleuren, in mijn Etsy-shop. En heb je een andere kleur in gedachten, let me know, dan maak ik het voor je!


Je kent vast die gele, gedroogde, ronde bloemetjes wel. Billy Budds welteverstaan. Op No Ordinary Tales maken ze look-a-likes van deze bloemetjes. Maak ze met okerkleurige wol en ze zijn niet van echt te onderscheiden.


Ook een saaie trui kun je gezelliger maken met een lading pompommetjes. Volgens mij zijn Emma en Elsie van A Beautiful Mess net zo verzot op pompoms als ik, want op hun blog zijn heel veel DIY's met pompoms te vinden.

 

Wat is jouw favoriet? Deel het met #ohcosycraft!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen