Oh Cosy Craft

Zomer favorieten


De zomer is officieel van start gegaan, maar we hebben er al een prachtige voorzomer (is dat een woord, zoiets als nazomer maar dan vooraf?) opzitten. Tijdens deze periode van warme dagen heb ik een aantal favorieten gekregen die ik, als het mooie weer doorzet, waarschijnlijk nog de hele zomer ga gebruiken! Kijk je mee?


Allereerst dit heerlijke zomerse ontbijtje. In de herfst en de winter ontbijt ik graag met havermout, maar nu ben ik toe aan iets frissers. Daarom blend ik vaak fruit en yoghurt door elkaar en top ik het af met wat banaan en havermout. En om het helemaal perfect te maken: in mijn favoriete IKEA Bråkig ruiten kommetje. Wil je dit ontbijt ook eens proberen? Ik schreef er vorige week deze blogpost over!


Hoewel het niet onwijs heet wordt in ons huis (dank dank dank hiervoor), vind ik het wel lekker om te slapen met de ventilator aan. Het wordt er niet letterlijk koeler door, maar door de frisse wind voelt het wel een stuk aangenamer!


Bij de zomer favorieten hoort uiteraard ook een favoriete zomeroutfit en dat is deze: dit leuke, dunne spijkerrokje is gewoon van HEMA en het rood/wit gestreepte shirtje kocht ik bij H&M. Easy does it!


Al een paar weken liggen ze op tafel, de boekjes over en de kaart van Zweden. Dat is namelijk onze vakantiebestemming en wat kijk ik er naar uit! Als we terug zijn zal ik mijn liefde voor Zweden wat meer toelichten!


Stap 1: koop Danoontjes
Stap 2: prik een ijsstokje door het folietje
Stap 3: stop het in de diepvries
Stap 4: het al-ler-lek-ker-ste ijs dat er bestaat!

 

Wat zijn jouw ultieme zomer favorieten? Deel ze hieronder, misschien kunnen wij ze ook nog ontdekken!

 

x Henrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen