Oh Cosy Craft

Geometrische hanger voor in de paastak


Geometrie is hip! Je wiskundeleraar zou er erg blij mee zijn, maar dat terzijde. Ik vind het ook erg mooi en daarom heb ik geometrische hangers voor in de paastak gemaakt. Print het patroon, zet hem in elkaar en je huis is ready to go voor pasen. Yay!

Moeilijkheid: **
Duur: tien minuten tot een kwartier per hanger
Benodigdheden: zie hieronder en anders: mooie papieren, ongeveer net zo dik als normaal printpapier. Ik gebruik papieren van het Flow Book For Paper Lovers. Verder heb je touw, lijm, potlood, schaar en een mesje nodig.


De printables heb ik voor verschillende formaten gemaakt. Allereerst voor normaal A4 papier, als tweede voor het formaat van het Flow Book For Paper Lovers en als laatste het formaat van het Flow boek, maar dan op A4 formaat. Check even hoe jouw printer werkt en download dat patroon.

Geometrische hanger A4

Geometrische hanger Flow formaat

Geometrische hanger Flow formaat op A4


Print het patroon op de achterkant van het papier.


Knip of snijd de vorm uit.


Vouw de vorm over de stippellijnen. Je kunt het beste eerst naar buiten vouwen, zodat je de vouwlijnen goed ziet zitten. Later vouw je alles dan weer de goede kant op.


Plak het ei in elkaar. Het spreek voor zich hoe dat werkt! Plak hem aan de bovenkant nog niet dicht.


Maak een knoop in een touwtje en klem hem in de hanger, nu kun je ook de bovenkant dichtplakken. Dat is even priegelen, maar het is mij ook gelukt!


Yay, klaar! Ik heb voornamelijk pastelkleuren gebruikt, het voelt nu meteen als lente.


Hang ze samen met de ronde hangers in een paastak. Laat de paasdagen maar komen, wij zijn er klaar voor!


Succes!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen