Oh Cosy Craft

Favorieten juni

Bij het bedenken van de favorieten van juni hoefde ik nauwelijks moeite te doen; ik heb zoveel leuks ontdekt de afgelopen tijd! Het is dat ik niet meer dan zes 'dingen' wilde bespreken, maar ik heb er stiekem nog veel meer. Fijn hè!

Mijn vriend, Leon, was half juni jarig en wat was het een gezellige verjaardag. We hebben twee en half uur getennist (!), gewoon omdat we daar zin in hadden. En 's avonds aten we heerlijke kaasfondue, super ongezond, maar na zo'n sportieve dag maakt dat helemaal niets uit. En anders ook niet hoor, hihi.

Ik maakte dit kledingrek en oh hij is zo fijn! Eindelijk kan ik al mijn kleding netjes kwijt en hij staat super stylish in de kamer. Het heeft even geduurd voor ik hem écht in gebruik nam (eerst gingen er drie items aan die perfect matchten), maar ook nu is hij nog prachtig. Heb je ook weinig hangruimte of wil je die berg kleding op je stoel een keertje netter opruimen? Maak hem ook, het is helemaal niet moeilijk! 


Een andere geliefde opberger is mijn Ivar kast van IKEA. Hij staat in onze werkkamer en is al bijna vol. De kast is gemaakt van grenen hout en dat staat zo geweldig bij de witte muren en groene planten. (Heb ik al gezegd dat ik super enthousiast ben over de favorieten van deze maand?) Uiteindelijk willen we hem nog verven, waarschijnlijk flessengroen tot 1,5 meter hoog, omdat de vloer ook licht hout is. Deze kast kun je helemaal samenstellen zoals jij wil, echt een aanrader!

Op het Flavourites Feest kocht ik een groot weefraam van Allerwarmst. Zo fijn, want mijn zelfgemaakte weefraam viel een beetje uit elkaar. Met wat instructiefilmpjes zet ik nu de draden op de officiële manier op en dat bevalt uitstekend. Het is ook erg prettig dat er een tool bij zit die de draden uit elkaar haalt, zodat je niet hoeft te zigzaggen met je weefnaald, maar dat je in een keer door de draden heen kunt steken.

Het heeft even geduurd, maar ook ik ben eindelijk eigenaar van een monstera plant! Ik kreeg hem nog van mijn ouders voor mijn verjaardag in oktober, maar ik wilde wachten tot de verhuizing achter de rug was. Hij is prachtig en brengt meteen veel sfeer in huis. Bovendien doet hij het super goed op foto's, alles lijkt meteen zo Pinterest Perfect, hihi!

Last but he-le-maal niet least: ons nieuwe huis! Het is zo onwijs fijn in dit nieuwe huis. De afgelopen tijd is het erg warm geweest, maar in ons huis werd het niet warmer dan tweeëntwintig graden. In het vorige huis hadden we geen temperatuurmeter, dus daar kon ik nooit zien hoe warm het was, maar absoluut warmer dan hier. Met de badkamer hebben we wat probleempjes gehad, maar verder ben ik super blij en gaan we hier voorlopig niet weg.

Wat waren jouw favorieten van afgelopen maand? Ik ben erg benieuwd!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen