Oh Cosy Craft

Yay! Welkom op Oh Cosy Craft!


Yay! Eindelijk is het zover: Oh Cosy Craft is geboren! Na maanden van dromen, denken en niet zo goed durven, doe ik het nu gewoon: een blog beginnen. Een blog waarin ik al mijn ideeën kwijt kan en anderen kan inspireren met datgene wat ik het allerliefste doe: iets zelf maken. Maak je dan ook klaar voor allerlei leuke DIY's, inspiratie, illustratie en alles wat ik in deze blogreis tegenkom en wil delen.

 

Oh, en ik zal mezelf ook even voorstellen! :)

 

Ik ben Henrieke en ik ben vijfentwintig. Een van de vele leeftijden dat men gaat nadenken over wat te doen met het leven. En zo ook ik, al klinkt dit een stuk dramatischer dan hoe het in werkelijkheid ging. Ik ben afgestudeerd als illustrator aan de kunstacademie in Zwolle en heb heel toffe opdrachten gehad. Maar mijn vriend en ik kochten een huis in Groningen en er moest meer geld verdiend worden. Dus draaide ik extra uren bij mijn bijbaan in de horeca. Ik merkte dat ik in de tijd die ik 'vrij' was, meer zin had om te knutselen, dan om alleen te tekenen en zodoende is het idee van een blog bij me op te komen. Zo kan ik al mijn passies combineren!

 

En mijn vriend met wie ik samen dat huis heb gekocht? Dat is Leon, een enthousiaste en gepassioneerde IT'er met oplossingen voor alles. En oh ja, hij is ook erg lief.

 

Dit is mijn eerste blogpost en hopelijk natuurlijk komen er nog veel meer! Blijf je mee lezen en craften?

 

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen