Oh Cosy Craft

Winactie! | Nieuwjaarsbloghop


Yay! Het is 2018, het nieuwe jaar. En ik hoop en wens dat dit voor iedereen een goed jaar wordt! Het grappige van zo'n nieuw jaar is dat je (ik) hem vaak slecht begin: wat drankjes, vette oliebollen en weinig slaap dragen niet bepaald bij aan een goede start van het jaar. Stiekem was ik van plan om maximaal om één uur naar bed te gaan, maar het bleek toch wel erg gezellig bij de buren en zo speelden we om half drie nog Thirty Seconds. Maar om het jaar nog leuker in te luiden heb ik vandaag een heel toffe winactie(reeks!!) voor jullie. Lees gauw verder!

Bloghop
Samen met vijfendertig andere toffe bloggers vindt namelijk een Nieuwjaarsbloghop plaats. In de komende periode leer je allemaal toffe blogs kennen die je hartelijk verwelkomen met een gave winactie. De bloghop is georganiseerd door Celine (The Beautyboulevard) en Tessa (Daily Inception), neem ook vooral even een kijkje op hun mooie blogs!

Wat kun je winnen?
Mijn blog is niet het enige waarop ik actief ben, ik heb namelijk ook een Etsy shop en daarop verkoop ik onder andere deze onwijs leuke pompom-oorbellen. En daar kun jij één paar van winnen! De oorbellen zijn handgemaakt met veel liefde en aandacht en worden in een gezellig pakketje naar je toegestuurd. De oorbellen zijn er in crème, rood, blauw, groen, okergeel en zachtroze, daarnaast kun je kiezen uit een zilveren of gouden hanger. Maar zou je de oorbellen in een andere kleur nóg mooier vinden? Dat is ook mogelijk!


Ja ik wil ze winnen! Wat moet ik doen?
Om kans te maken op een paar oorbellen, moet je het volgende doen:
- Volg mij op Instagram: @henriekeschuiling
- Like de winactiepost
- Laat een reactie achter op de winactiepost op Instagram welke kleur je zou willen winnen en tag iemand die deze oorbellen ook gaaf zal vinden.
- Laat een reactie achter onder deze blogpost en vertel waarom en welke jij zou moeten winnen.

Wil je nog meer kans maken?
- Like de Facebookpagina van Oh Cosy Craft
- Like en deel de post over de winactie op Facebook


Wil je nog meer winnen?
Nou dat kan! Er doen namelijk vijfendertig bloggers mee met deze bloghop en dat betekent vijfendertig leuke winacties! Vandaag heeft Emmy van Budget Diva Magazine ook een winactie online staan, neem daar vooral ook een kijkje. Emmy heeft bovendien allerlei tips om de dure decembermaand weer te boven te komen. Als dat niet handig is! En morgen staat er een winactie bij Joanne van Inspiration NL klaar. Wat dat is, is nog een verrassing! Volg deze beide bloggers ook alvast op Instagram, dan mis je niets: @budget.diva.magazine en @inspiration_nl


Verdere informatie

- Alle winacties lopen tot veertien januari 12:00 uur.
- De winnaar maak ik vijftien januari bekend op Instagram, Facebook en de blog
- Je kunt alleen meedoen als je in Nederland of België woont.

Veel plezier met het bekijken van alle leuke blogs die meedoen aan de bloghop en wellicht ben jij vijftien januari de gelukkige!

Tot morgen, dan staat er een gezellig getekend dagboek van de maand december voor je klaar!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen