Oh Cosy Craft

Verras je Valentijn met tassenpost


Heb je last minute nog een valentijnscadeau nodig? Dan zit je hier goed! De meeste cadeautjes die men op Valentijn aan zijn of haar geliefde geeft zijn super cheesy en klef to the max en dat is juist het leuke aan Valentijnsdag. Er is echter niet zoveel persoonlijks aan een doosje hartjesbonbons die je onderweg naar huis vlak voor sluitingstijd nog hebt weten te scoren met een 35% korting sticker. Ga dit jaar voor iets persoonlijks en maak een leuk pakketje met gezamenlijke herinneringen. En nee, het hebben van een partner is echt niet noodzakelijk. Je kunt je pakketje ook aan een vriendinnetje geven, of aan je oma bijvoorbeeld!


Moeilijkheid: *
Duur: een uur
Benodigdheden:


In het pakketje voor je Valentijn stop je allerlei gezamenlijke herinneringen, lieve woorden en grapjes. Print wat leuke foto's uit en doe dat op mooi papier, als je overal aandacht aan besteedt wordt het pakket gelijk een stuk chiquer. Ik heb allerlei kaartjes, papieren, envelopjes en stickers uit het Flow book for paper lovers gebruikt. Dit boek zit er vol mee en alles past goed bij elkaar.


Er zijn onwijs veel mogelijkheden om het zakje te vullen, bijvoorbeeld door een boekje te maken. In had een mini schriftje en heb deze gebruikt, maar je kunt er ook een zelf maken door wat papieren op maat te snijden, dubbel te vouwen en er een nietje in te doen. Plak wat foto's erin en schrijf een lief woord. Door washitape te gebruiken doet het geheel heel authentiek en crafty aan, ik hou van deze stijl, maar als je het wat strakker wilt, kan dat natuurlijk ook.


Het zakje moet uiteraard wel vol; het wordt een pakketje met allerlei persoonlijke noten. Schrijf een mooi kaartje en rol een foto op, doe er een strikje omheen en hang er een leuke gifttag aan. Super cheesy, ik heb er eenĀ invitationkaart ingestopt met een uitnodiging om de rest van ons leven samen te zijn. Is dat nou niet klef? Zoals je ziet had ik hulp, al lag hij hier nog lief te kijken, later beet hij het touw doormidden, hihi.


Vul enveloppen met foto's die de ander niet (meer) kent, dat maakt de verrassing des te groter!


Als je allerlei envelopjes, briefjes en een boekje hebt gemaakt en gevuld, stop je alles in een mooie papieren zak en plak je het dicht. Voor de ultieme verrassing kun je ook wat snoepjes of confetti in het zakje doen. Doe het pakketje stiekem in de werktas van de ontvanger of zet het vanavond op de autostoel. Woon je niet samen, dan kun je het pakketje altijd door de brievenbus doen. Succes!

Heb jij het gemaakt? Laat dan weten hoe de ontvanger het vond! Plaats het hieronder of met #ohcosycraft!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen