Oh Cosy Craft

Oh my! Verloofd!

Jes, jes, je leest het goed. Kijk gauw verder voor alle sappige details!


En die details begonnen op Leon's verjaardag. Met mijn haar in een knot en gehuld in een oud shirt was ik van plan eerst het huis schoon te maken, voordat er visite zou komen die dag. Maar Leon had andere plannen en bij mijn splinternieuwe, enorm geliefde monsteraplant ging hij op zijn knieën. En natuurlijk zei ik: 'Ja!'.

Aaaah, zo spannend en leuk! Ik moet nu vanalles regelen: een gastenlijst, een locatie, een datum, een... JURK! Dat is natuurlijk het allervetst. Ik heb nu al zin in een lange, enerverende passessie.

Uiteraard ben ik van plan heel veel zelf te gaan doen voor de bruiloft, bovendien spaar je daar, cheap als ik ben, veel geld mee uit, maar ik vind het ook onwijs leuk om te doen. Het bruidsboeket, de corsages en de andere bloemversieringen wil ik zelf proberen te maken. Ook andere decoraties voor op tafel en voor op de locatie ga ik zelf verzorgen. Ooit was ik van plan mijn eigen trouwjurk te gaan maken, maar die stress ga ik liever uit de weg. Straks mislukt het en is er nauwelijks meer tijd om er eentje te kopen! Drama, no no no. Doe mij maar mijn eigen versie van Say Yes to the Dress. Love it!

Het hele avontuur is dus pas begonnen, maar heb jij al tips voor onze perfect wedding? Zijn er dingen die we echt niet moeten vergeten of heb je toffe budgettips? Misschien weet jij wel de allermooiste locatie ergens in het noorden van het land. Let me know!

Ik ga lekker verder zwijmelen!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen