Oh Cosy Craft

Mijn go-to outfit van deze zomer | OOTD in illustratie

Je kent het vast wel: je koopt een bepaald kledingstuk in de winkel omdat je het, uiteraard, erg leuk vindt. Maar uiteindelijk wordt het je favoriet, en niet zomaar je favoriet: het liefst trek je het nog voordat het gewassen is weer uit de wasmand. Dit overkwam mij met een kledingstuk dat ik toch wel met een beetje twijfel kocht.

Afgelopen juni was ik op vriendinnenweekend en bezochten we Harderwijk. In één van de Only of Vero Moda winkels hing een rek vol met leuke lange blouses. Of nou, het leken meer labjassen, in de positieve zin van het woord, dat wel, gelukkig! Een vriendinnetje van mij trok er een aan en vond hem wel leuk. Het was precies een kledingstuk wat bij haar paste. Ze twijfelde echter enorm hoe ze het zou combineren en ze was op de racefiets. Geen handige combinatie in zo'n shopping spree. Ze besloot hem, tot teleurstelling van mij, niet te kopen.

Ik had de blouse in de tussentijd ook aangetrokken en was erg enthousiast. De jas was totaal anders dan wat ik in de kast had hangen en was dus een welkome aanvulling op mijn huidige zomergarderobe. Wat zeg ik: ik trek dit ook aan in de herfst, winter en lente! Desnoods als badjas of zomerjas, want het zit als gegoten. De blouse was er ook in het zacht oudroze en warmrood, maar ik ben voor mijn eerste keuze, okergeel, gegaan.

Het liefst combineer ik de blouse met een jurkje met rode en witte strepen en witte sneakers. Ik loop altijd met een canvastas, dus dit is ook een essentieel onderdeel van mijn go-to outfit! Als het kouder wordt is het slechts een kwestie van een panty onder de jurk en hoppakee, een herfstige outfit is geboren.

Blouse: Pigalle - Only of Vero Moda
Jurk: H&M
Schoenen: Primark
Tas: Ace & Tate
Oorbellen: Henrieke Schuiling via Etsy

Heb jij ook een outfit die je het liefst niet meer uittrekt? Ik ben benieuwd!

x Henrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen