Oh Cosy Craft

Mijn geweven wandhangers


Een jaar of twee geleden vond ik in de Flying Tiger een weefraampje die ik zonder twijfel heb meegenomen. Eenmaal thuis heb ik wat wol opgezocht en ben meteen begonnen met weven; wat leuk vond ik het! Na een tijdje wilde ik graag grotere werken maken en zodoende maakte ik mijn eigen weefraam. Het nadeel: de zaagsneden zaten wat te dicht bij elkaar en af en toe brak er dus een stukje hout vanaf. Deze lente heb ik dan ook geïnvesteerd in een 'echt' weefraam. Ik laat je vandaag zien wat ik allemaal heb geweven!


Een van mijn eerste wandhangers is deze, ik vind de kleuren prachtig bij elkaar!

(psst, vind je een van deze wandhangers heel mooi en zou je hem willen hebben? Ik verkoop ze (bijna allemaal) op Etsy of stuur me een berichtje via henrieke@ohcosycraft.nl)


Ik hou van deze wandhanger. Stel 'm voor tussen allerlei planten en op een donkere muur, dat is liefde toch!


Het leuke aan wandhanger is dat je het zo gek mogelijk kunt maken. Bij deze hanger heb ik pompons aan de zijkanten gehangen en dat geeft de hanger net dat beetje extra. Een mooie voor op een jongenskamer.


Geïnspireerd op de jurken en truien van Sloppop maakte ik deze hanger. Het was een heel gemeet en gedoe, maar ik ben er erg blij mee. Toch verwacht ik dat ik zo'n hanger op mijn nieuwe weefraam veel strakker en mooier zou krijgen. Tijd voor een re-do.


Dit is een van mijn favorieten; de kleurencombinatie en de vorm, ik ben er blij mee!


Dit mini-hangertje is het eerste weefwerkje wat ik op mijn professionele weefraam heb gemaakt en wat merk ik veel verschil! Het weeft veel fijner en strakker, waardoor je weefwerk er ook veel strakker en gelikter uit ziet. Top ding!


Mijn laatste to-be-finished project is deze hanger. Ik heb er al een fijn plekje voor verzonnen.

Heb je nou een hanger gezien waar jij verliefd op bent geworden? Ik verkoop ze (bijna) allemaal op Etsy, maar je mag me ook altijd een berichtje sturen op henrieke@ohcosycraft.nl. Of misschien wil je wel een custommade hanger, alles is mogelijk!

Weef jij ook weleens? Ik ben erg benieuwd!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen