Oh Cosy Craft

Getekend dagboek maart #3


Het is begin april en dat betekent dat het weer tijd is voor het getekend dagboek! Mijn maand bestond uit veel leuke dingen: de verhuizing komt echt dichtbij, dus we moeten inpakken, ook sprak ik gezellig af met vriendinnen in het hoge noorden en paste ik een weekendje op het huis van mijn ouders. Maar helaas werd ons poesje ook erg ziek... Kijk je mee?


De winkels liggen al geruime tijd vol met allerlei paaslekkers en zo heb ik mij laten verleiden tot het kopen van een chocoladepaashaas. Het was oorspronkelijk de bedoeling hem te laten staan tot pasen, maar al in het prille begin van maart legde hij het loodje..


Ik shopte een nieuw tuinjurkje bij de Pull & Bear en was erg verbaasd over de fijne paskamers. Het licht was goed en het hokje was mooi aangekleed met een leuk behangetje. Love it!


Al zo lang wilde ik erg graag een keer brunchen bij Van der Valk. Ik hoorde dat het zo lekker was, veel keus en erg chic, dus dat wilde ik zelf graag ervaren. Uiteindelijk vond ik het wel lekker, maar ik had het gevoel dat veel rechtstreeks uit de diepvries kwam en ik hou niet zo van mihoen, gebraden vlees en patat bij een brunch. We hebben het echter wel heel gezellig gehad, mét champagne!


Ik ben echt zo'n poezenmoeder die telkens foto's maakt van de katten. Maar nu was het echt nodig. Echt! Ze liggen namelijk niet vaak bij elkaar én bij mij op de bank. 


Mijn moeder kwam gezellig op bezoek en we gingen de stad in. Bij C&A scoorde ik een super leuk tasje, met als eis dat mijn portemonnee, telefoon en flesje water erin paste. Het leek te kunnen, maar uiteindelijk past het toch niet zo goed, hihi. Toch is het een onwijs leuk tasje die ik al veel gedragen heb.


Ze zei ook dat ik wel echt moest beginnen met inpakken, want met een week of zes voor de boeg gaat de tijd hard. Dus ja, als je moeder dat zegt dan begin je gelijk!


Het abonnement voor de sportschool is al opgezegd, dus dan moet je er nog even flink gebruik van maken nu het nog kan. Op zoek naar een andere in Groningen, heeft iemand tips?


Onze mini-kater Moortje was ziek; zijn plasbuis was verstopt en dus kon hij niet meer plassen. Na een dag bij de dierenarts en wat tranen later, mochten wij hem 's avonds weer ophalen. Hij heeft het overleefd! Met speciale brokjes zou het worden voorkomen dat het opnieuw gebeurt. Oh, wat was ik opgelucht.


Ik ging bij een vriendinnetje in Utrecht eten, maar ik was vroeg en moest daarom even wachten. Gelukkig was het prachtig weer en zat ik op een bankje in de zon. En wat doe je als je wacht? Juist, selfies maken, hihi.


De laatste zaterdag van maart was het ook prachtig weer. Met een aantal vriendinnetjes hebben we in de zon op het balkon geluncht en we konden zelfs op het terras zitten onder de Martinitoren. Helaas werd het toen wel al wat kouder, maar met een kopje thee was het goed te doen.


Ik sliep in mijn ouders' huis en zorgde voor de hond. En met de hond lopen is zo fijn als het mooi weer is en vooral als je het niet iedere dag hoeft te doen, hihi.

 

Psst, volg je me al via Bloglovin', Facebook of Instagram? Ik zou het heel leuk vinden!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen