Oh Cosy Craft

Getekend dagboek juni


Juni was een warme en productieve maand. Ik ontdekte de beste lunch en zat een hele avond op het terras. Kijk je mee naar mijn art journal van afgelopen maand?


Verklaar me voor gek, maar ik was stiekem nog nooit op een vintage markt geweest. Bovendien leek het me een beetje viezig om daar kleding te kopen. Maar de laatste tijd zag ik zoveel toffe markten voorbij komen op blogs en Instagram, dat ik per se een kijkje wilde nemen op Klein Berlijn, een vintage markt in Groningen. Er waren prachtige dingen te koop, al vond ik het nog wel prijzig. Uiteindelijk ben ik met een super vet spijkerjasje naar huis gegaan.


Bijna de hele maand juni was het prachtig weer, één avond brachten we dan ook tot middernacht op het terras door. We vierden dat één van mijn vriendinnen was afgestudeerd en nu dokter is. Say whaaaat! Dat was zeker een feestje waard. En wat hebben we er lekkere cocktails gedronken; voor herhaling vatbaar!


Hoewel we vrijwel midden in de stad wonen, is het toch een groene omgeving. Overal staan bloemen te bloeien en ik kan het nooit laten om er foto's van te maken.


Onze katten mogen nog niet vrij naar buiten, als poezenmoeder houd ik ze liever forever binnen, al willen ze zo graag naar buiten. Nu gaan ze dus aan een lijntje de tuin in om te wennen. Dat vinden ze zó leuk, dat ze binnenkort los mogen! Oh en onze tuin is nog een mini vuilnisbelt, maar daar gaan we binnenkort mee aan de slag.


Door de warme dagen heb ik 's avonds weinig zin om te koken en eet ik graag frisse salades. Al heb ik gemerkt dat het maken van een salade vaak meer werk is dan om een simpele pasta in elkaar te flansen. Vaak blijft er wat salade over en dit vind ik heerlijk om als lunch te eten. Echt een goede ontdekking.


Fleer heeft de gekke gewoonte om overal onder en naast te kruipen, maar dit levert onwijs schattige plaatjes op. Soms zie je alleen een snuitje of een pootje, schattig hè!


- Sorry voor alle dieren spam - Bij mijn ouders zijn vier slechtvalkjes geboren en deze zitten vaak op het dak van de buren. Met een verrekijker worden ze begluurd en ik maakte deze foto's door de verrekijker heen. Nog best goed gelukt ook!


Op Flavourites heb ik een nieuw weefraam gekocht van Allerwarmst en ik ben er zo onwijs blij mee. Als pauze weef ik nu vaak een stukje, maar ik merk wel dat ik het lastig vind om helemaal los te gaan. Het liefst maak ik van te voren een ontwerp die ik vervolgens weef. Als deze af is, komt hij in de woonkamer te hangen, daar kijk ik nu al naar uit.

En ja, jongens, dan is het alweer juli. Nog 23 maandagen tot kerst!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen