Oh Cosy Craft

Facebook | Instagram | Bloglovin' | Patreon


Social Media, ik hou ervan! Al een paar jaar ben ik actief op Instagram en ik ben er een klein beetje aan verslaafd. Maar heel erg is het niet, want ik krijg er ook onwijs veel inspiratie van. Afgelopen tijd heb ik ook een Facebookpagina, een Bloglovin' account én een Patreonpagina voor Oh Cosy Craft aangemaakt. En ik zou natuurlijk gek zijn als ik deze kans om onbeschaamd reclame te maken niet zou pakken, dus: volg je mij en mijn blog al? Ik zou het erg leuk vinden!


Facebook

Hoewel ik het gevoel heb dat Facebook een beetje op zijn retour is; mensen posten minder persoonlijke dingen, dus stalken zit er nauwelijks meer in, heb ik toch een pagina aangemaakt voor Oh Cosy Craft. Dit omdat ik Facebook wel erg handig vind om bepaalde mensen, blogs en websites te volgen. Facebook is tegenwoordig meer een deel-website en ik vind het een ideale plek om inspiratie te delen wat je liever niet in je Instagramfeed of op je blog wilt hebben. Je kunt de pagina van Oh Cosy Craft op Facebook hier liken!


Bloglovin'

Sinds ik Bloglovin' heb ontdekt, ben ik om: dit is een erg handig platform om al je favoriete blogs te volgen. Je hoeft niet meer iedere dag naar elke site te surfen, maar alle nieuwe posts komen keurig onder elkaar te staan. Je kunt Oh Cosy Craft hier volgen op Bloglovin'. 


Patreon

Super nieuw en spannend: Patreon. Het platform waar je blog meer een online tijdschrift wordt omdat men betaalt voor content. Je kunt een blog al volgen voor een dollar per maand en daar krijg je allerlei exclusieve content voor, content die niet op de blog zelf wordt geplaatst, maar die alleen voor de supportende bezoeker is. Patreon kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je geen lelijke banners of schreeuwende reclames op je blog hoeft te hebben en er toch wat aan over houdt. Je kunt me hier volgen op Patreon!


Instagram

Instagram is echt mijn all time favourite sociale medium. Je legt makkelijk contact met mensen en er worden prachtige afbeeldingen gedeeld. Je moet wel realiseren dat iedereen echt alleen de mooiste foto's deelt en daarom is Instagram Stories zo leuk, daar laat je zien hoe het echt gaat en kun je leuke videootjes delen. Je kunt mij hier volgen op Instagram!

Wat is jouw favoriete social medium? Ik zou het ontzettend leuk vinden als je me zou volgen! Bedankt!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen