Oh Cosy Craft

Er staan ansichtkaarten in de shop! (+ kortingsdeal!)


Je kent het wel: van die taken die je dolgraag wil doen, maar die je toch steeds blijft uitstellen. Dat had ik met het maken van ansichtkaarten. Heel stom, want ansichtkaarten zijn léuk! Waar bij mij het 'probleem' zit is dat ik stiekem een beetje bang ben voor drukwerk. Of nee, niet voor drukwerk zelf (BOE!), maar voor het aanleveren ervan en voor eventuele foutjes die ik over het hoofd heb gezien. Ik kwam echter gelukkig uit mijn comfort zone en bestelde zeven verschillende ansichtkaarten!


De kaartjes staan in mijn Etsy shop, die je hier kunt vinden. Ze kosten €1,50 per stuk, maar er is ook een leuke deal: vier kaartjes voor €5,00! Maar er is meer leuk want ik heb speciale extra deal voor bloglezers:

Bestel 4 kaartjes voor €5,00 en krijg de vijfde er gratis bij! Meld in je bestelling welke vier kaartjes je graag zou willen én dat je via Oh Cosy Craft bent gekomen. Leuk!


De kaartjes zijn gedrukt op gerecycled, zuurvrij biotop papier met een gewicht van 300 gr/m2, lekker stevig dus! De kaartjes hebben afgeronde hoeken voor een extra luxe effect. Ik vind het zelf heel fijn als er geen of weinig tekst op de kaartjes staat, zodat je zelf kunt verzinnen voor welke gelegenheid je het kaartje passend vindt. Bovendien zijn ze dan ook geschikter om aan de muur te hangen. Hieronder kun je zien welke kaarten er allemaal in de shop staan.

   

   

    

    

    

     


De kaart met de takjes is mijn persoonlijke favoriet, welke vind jij het leukst?

Happy shopping!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen