Oh Cosy Craft

Een kijkje in mijn Etsy shop


'Everytime you shop small, a real person does a happy dance', die quote las ik eens bij Marloes de Vries en oh wat heeft ze gelijk! Ik heb een Etsy shop en iedere keer dat ik een bestelling krijg, ben ik verrukt. Het is zó leuk als iemand iets bij je bestelt! Vandaag laat ik jou een deel van mijn producten in de shop zien. En als je een wens hebt voor iets custom made, laat het me dan zeker weten!


Het allernieuwste item in mijn shop is het geïllustreerde portret. Stuur me wat foto's van wie er geportretteerd wordt (jijzelf, je oma, je vriend of misschien wel je buurvrouw) en ik maak er een geknipt portret van. Ook leuk als trouwkaart, verhuiskaart of zelfs als kerstkaart (je moet vooruit denken he, hihi!).


Uiteraard vind ik alles in mijn Etsy shop erg leuk, maar de borduurwerkjes zijn toch wel mijn favorieten. Borduren is zo fijn om te doen, het is rustgevend, maar tegelijkertijd vergt het ook veel concentratie. En een borduurwerk is echt een eyecatcher aan je muur!


Deze geborduurde portretjes kan ik natuurlijk ook voor en van jou maken! Dat is eigenlijk hetzelfde als het geïllustreerde portret, maar dan geborduurd. Laat het me vooral weten als je dat graag wilt! Wil je het liever wat realistischer, dan heb ik daar ook een vorm voor, kijk maar hier!


Ik draag ze ie-de-re dag: pompom oorbellen. Ik ben er echt verzot op! En ze staan ook in mijn winkel, handgemaakt door yours truly. En ook hier geldt: heb je een voorkeur voor een andere kleur? Dat is natuurlijk mogelijk. Leuk toch!


Misschien kende je Etsy nog niet, maar neem zeker een kijkje, want hier staan de allermooiste dingen op van makers over de hele wereld. Van behang tot sieraden en van tafels tot rompertjes, je kunt het zo gek en tof niet bedenken.

Shop ze!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen