Oh Cosy Craft

Hoera, jarig!

Hip hip hooray, it's my birthday!

Eenendertig oktober staat voor veel mensen, vooral in Amerika, in het teken van Halloween. Maar bij mij niet hoor, ik hou niet van enge dingen, al kan ik zo'n leuke uitgeholde pompoen wel erg waarderen. Maar bij mij staat deze dag in het teken van mijn verjaardag. En dit jaar mag ik zesentwintig kaarsjes uitblazen; hallo rimpels, hallo grijs haar, hallo bijna DERTIG! En say hi tegen deze andere vijf dingen in het verrassende leven van de twentysomething:

+ het opvouwen van een hoeslaken resulteert niet meer in een rommelig vodje, maar in een keurig vierkant pakketje. Daarbij komt wel dat ik moest googlen of ik nou hoeslaken, overtrek, dekbedhoes of molton bedoelde.

+ schoonmaken is niet meer een must omdat je ouders langs gaan komen, maar omdat je het fijn vindt om al je eigen spulletjes netjes en schoon te houden.

+ je Instagram- en Facebookpagina wordt overladen met mensen die baby's krijgen en allemaal kinderkledingwinacties liken en delen.

+ de zaterdagavond staat in het teken van een dekentje, kopje thee, schaaltje chips en de tv. Oh en om half elf loop je strompelend de trap op, niet omdat je halfdronken bent, maar omdat je al vier keer op de bank in slaap bent gevallen.

+ want van een nacht weinig slaap moet je tegenwoordig drie dagen bijkomen, al schijn je na het krijgen van kinderen opeens toch heel veel te kunnen op een paar uur nachtrust.

Vandaag neem ik een lekker dagje vrij en ga ik alleen maar doen waar ik zin in heb. Hmm!

Ik wens jullie een heel fijne Halloween!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen