Oh Cosy Craft

Getekend dagboek juli


Zou de zomer dan echt zijn aangebroken nu? We hebben natuurlijk een zonnig voorjaar gehad, maar zodra de vakantieperiode aanbrak was de zon ook duidelijk op vakantie. Hoewel ik niet echt een zomertypje ben, heb ik best wel zin in wat mooie dagen. Bovendien gaan wij bijna op vakantie naar Denemarken en ook daar mag het wel ietsje mooier weer worden. Fingers crossed! Maar eerst het getekende dagboek van juli.


Een van mijn vriendinnetjes (Hi J!) woont in Maastricht en dat is het perfecte excuus voor een logeerweekendje in het verre zuiden. Het was een heel gezellig weekend met lekker eten, slenteren, winkelen en vooral heel veel kletsen. Hier at ik een stukje poffert met aardbeiden, zó lekker!


En een paar dagen later stonden wij bij Robbie Williams in het Goffertpark in Nijmegen. Wat was het gaaf! Ik had Robbie nog nooit in het echt gezien en het is een waar spektakel. Toch houd ik niet zo van dit soort immense concerten; we moesten super lang wachten tot het eindelijk negen uur was en hij begon (of we hadden later moet komen natuurlijk), het optreden was relatief kort en we stonden anderhalf uur (!) in de file op de parkeerplaats. Maar al met al was het het allemaal waard, want het was onwijs gezellig. (En de frietjes waren heerlijk, hihi)


Ik moest vrijdags even oppassen op mijn neefje van drie en hij wilde dolgraag een keer bij de pizzeria eten. Dus daar zaten we alledrie (mijn zus was er toen ook) lekker aan de pizza. Mijn neefje kreeg hem niet op en kreeg hem mee naar huis in een echte pizzadoos, die hij vervolgens verticaal vasthield en later op de kop in de bakfiets gooide. Tot zover de pizza.


Op zondag reden we langs allerlei trouwlocaties om sfeer te proeven en prijzen te vergelijken (het is niet allemaal romantiek ten top dat trouwen). De dag sloten we gezellig af met een heerlijke borrel in de achtertuin. Nom nom!


Je kent het vast wel, je bestelt iets, maar het is net te weinig om de verzending gratis te krijgen. Bij bol.com maak ik die laatste euro's meestal vol met aspirientjes of andere dingen die je toch wel gebruikt, maar dat was bij deze webshop niet mogelijk. Zodoende kochten we een ukelele die ik stiekem ook al langer wilde. Ik moet nog even flink oefenen, want het is toch wel moeilijk hoor.


Mijn opa en oma waren gezellig op bezoek gekomen en hadden een bosje bloemen meegenomen. Nou houd ik niet zo van kant en klare stijve boeketjes, dus ik trok hem uit elkaar en maakte er zelf een nieuw boeketje van. Samen met wat bloemetjes die ik al in de buurt had geplukt had ik opeens drie vaasjes vol bloemen. Zo leuk!


In mijn herinnering heeft het in juli alleen maar geregend, maar nu ik mijn foto's terugkijk zie ik dat we veel zonnige dingen hebben ondernomen. Het viel dus toch best mee. Doordat er 's weekends familie op bezoek was gekomen die fanatieke geo-cachers zijn, hadden wij het virus ook gekregen. Op een doordeweekse avond namen we de fiets en hebben we heel wat geo-caches opgespoord. Zo leuk, want je komt op plekken waar je normaal niet zo snel komt.


Juli stond echt in het teken van op bezoek en bezoek krijgen. Tja, dat hoort bij een nieuw huis. We gingen even kijken bij het nieuwe huis van mijn nichtje en reden daarna door naar Noordpolderzijl om de Waddenzee even te zien. En wow, dat is écht het einde van de wereld, maar stiekem ook weer heel dicht bij de stad Groningen.

En dat was mijn juli. In augustus gaan we heerlijk op vakantie en doe ik wat rustiger aan. Vakantie here I come!

Hoe was jouw juli?

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen