Oh Cosy Craft

Getekend dagboek februari #3


Februari ligt alweer achter ons; de maand van vijftien graden en even later sneeuw en ijs. De maand waarin ik zat te twijfelen of ik alvast zal inpakken of niet en de maand waarin we 'Vier handen op één buik' aan het bingewatchen zijn. Kijk je mee naar de rest van februari in mijn getekend dagboek?
 


Mijn katten willen altijd kijken wat ik aan het doen ben. Dat is onwijs lief en onwijs onhandig. Zo zit Fleer vaak met twee pootjes op mijn toetsenbord als ik op de laptop werk. En sinds ik weer vaak achter de naaimachine te vinden ben, zit Fleer daar ook. Hij probeert het garen te pakken te krijgen en zodra dat gelukt is, kauwt hij het kapot. Aaargh!
 


Ik stoorde me enorm aan de duisternis van de dagen van februari. Het was gelukkig weer veel langer licht, maar toch was ik nog niet tevreden over het licht op de foto's. Ik zette toen een stap die ik behoorlijk groot vond: ik kocht fotografielampen. En ze zijn geweldig, niet alleen om bij te fotograferen, maar ook om bij te werken als het schemert.


Oke, soms loop ik achter... Sinds kort ben ik namelijk pas de eigenaar van een mason jar. Deze zat in mijn ontvangen nieuwjaarspakket en ik ben er super blij mee. Een smoothie of sap in deze beker staat lekker 'bloggerig'. Al vind ik het nog wel een beetje een veredelde jampot om uit te drinken, hihi.
 


Oeh, deze plantjes zijn leuk! Ik kreeg ze van twee oud-collegaatjes en er is onwijs veel moeite gedaan om de zakjes waarin de planten staan passend te krijgen. Ze staan nu te shinen in de woonkamer, die steeds meer een urban jungle wordt.
 


Stiekem heeft toch iedereen die drang om in de spiegel in de lift selfies te maken? Ik althans wel, wat moet je anders doen terwijl je wacht?! Hashtag shameless selfie!

 


Maak. Deze. Taart. Dat is een bevel. Hij is geweldig. Lemon cheesecake naar het recept van Uit Pauline's Keuken. Zoek op: lemon cheesecake bars en ren naar de supermarkt om de ingrediënten te verzamelen. Love it!

Heb jij deze maand nog iets gebakken of gebingewatched? Of heb je juist iets heel anders gedaan?

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen