Oh Cosy Craft

Favorieten van de zomer


Een van de dingen die je leert bij mindfulness is om dankbaar te zijn. Er wordt aangeraden om aan het einde van de dag even stil te staan bij de mooie momenten. Zullen we dat dan ook doen aan het einde van de zomer? Ik weet het, de zomer is nog niet afgelopen, maar stilstaan is altijd goed toch? Zo adoreer ik iets waarvan ik nooit dacht dat ik het geweldig zou vinden, heb ik er een nieuwe verslaving bij en heb ik mijn hele sportroutine omgegooid. Kijk je mee?


Tja, ik begin maar meteen met onbeschaamde zelfpromotie! De tas die ik heb gemaakt voor deze blogpost is geweldig; hij is stevig, groot genoeg en het allerbelangrijkste: ik vind hem onwijs mooi! En hoe leuk is het: ik verkoop ze ook en dan maak ik hem speciaal voor jou. Stuur me een mailtje op henrieke@ohcosycraft.nl of stuur me een DM op Instagram. Goed, verder zónder reclame.


Twee jaar geleden waren we op vakantie in Zweden en daar ontdekte ik dillechips. LOVE IT! Er is geen chips die lekkerder is dan dillechips. Helaas heb ik niets meegenomen naar huis (stupid), al hadden ze ons huis waarschijnlijk niet eens gehaald. Maar nu is er bij Søstrene Grene een dilledip te koop. Meng het met crème fraîche en dip je naturel chips erin: heerlijk! Voor mij is het een prima vervanger maar het haalt het toch niet bij de echte dillechips [gaat even in een hoekje huilen].


Laatst vertelde ik dat ik train voor de halve marathon en ik begon super enthousiast. Totdat de enorm lange afstanden kwamen en daar zag ik zo tegenop dat ik mijn training telkens uitstelde. Bovendien kost het gewoon ontzettend veel tijd en ik ben een lastige renner qua tijden in verband met maaltijden. Goed, ik heb me genoeg verantwoord. Maar ik ben sinds een tijdje begonnen met Blogilates en dat is léuk. Cassey maakt fitness en pilates video's en legt je precies uit wat je moet doen. Ze maakt iedere maand een kalender met per dag filmpjes die je kunt volgen. Aan het begin is het super lastig, maar als je het iedere dag doet, wordt je super snel sterker en beter. Echt een aanrader.


Voor ons keukenraam is een soort bos/natuurgebiedachtig iets. Er groeien allerlei bloemen en af en toe ben ik deze zomer met een schaar naar buiten gegaan en zo stonden er gezellige boeketjes in huis. De kamille vond ik het allermooist.


Van familie kregen wij een salade-swing cadeau. Stel je voor: een langwerpige schaal die op twee plekken hangt aan een spijkertje, dat weer bevestigt zit aan een standaard. Super grappig, want als je er iets uit wilt scheppen, swingt de schaal heen en weer. Hilariteit alom.


Hoeveel wij hebben gekit in ons nieuwe huis is niet te beschrijven. En toch ga ik het proberen: kozijnen, plinten, de trap en allerlei andere naden en kieren. Ik dacht altijd dat kitten super moeilijk was, maar niets is minder waar. Ik vind het zelfs leuk! Alles wordt zo mooi van een trap kitrandje. Love it!

Wat zijn jouw favorieten van deze zomer?

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen