Oh Cosy Craft

Favorieten februari

Oh, het is zó mindful om aan het einde van de maand terug te kijken en dan vooral stil te staan bij alle mooie dingen van de afgelopen paar weken. Zo heb ik fijn gewerkt en mooie dingen gemaakt deze maand. Daarnaast heb ik een middag heel gezellig gewinkeld, helaas vond ik geen leuke kleding, dus dat is een project voor maart. Maar nu eerst; mijn favorieten van de maand februari. Get set, ready, go!


Mijn vader lost alles op met WD-40 en ook ik heb dit wondermiddel ontdekt. Door alle sneeuw- en ijsprut op de wegen en daardoor zout en viezigheid, kreeg ik de standaard van mijn fiets niet meer omhoog. Irritant! Ik heb er toen lekker veel WD-40 op gespoten en voilà gefixt! Mijn standaard is soepeler dan ooit waar je al niet blij van wordt.


De één heeft een abonnement op Netflix, de ander op Videoland, maar wij hebben een abonnement op Storytel. De dienst waarbij je onwijs veel luisterboeken kunt luisteren. Ik vind het heerlijk om onder het craften of illustreren lekker te luisteren naar een spannend verhaal. Oh, en de afwas wordt er ook een stuk leuker door!


Deze maand heb ik eindelijk weer gebruik gemaakt van mijn naaimachine. Er is een tijd geweest dat hij stond te verstoffen in een hoekje, maar ik heb hem herontdekt! Na het valentijnskussen ben ik nu bezig met een (nep)suède rokje. Ik zal binnenkort het patroon delen.


We hadden laatst een proefpakket shakes van Body&Fit en die bevielen goed! Toen ik na het hardlopen zo'n shake nam, had ik nauwelijks spierpijn en geen energiebreakdown. Heerlijk! Oh en dé tip: klop het op met de staafmixer, dan wordt het super romig en vol.


Last but not least: IK KAN TUNISCH VLAGGETJES HAKEN MET EEN MOOIE ZIJKANT! En zo hysterisch als het er staat, zo hysterisch voelde ik me ook toen het me eindelijk gelukt was om vlaggetjes te haken waarbij de randen niet hakkelig zijn. Yay!

Wat zijn jouw ultieme favorieten van februari?

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen