Oh Cosy Craft

Een halfjaar Oh Cosy Craft


Oeh, ik blog alweer een halfjaar op Oh Cosy Craft! Ik kan het me nauwelijks voorstellen, maar met zo'n zestig blogposts is het echt waar. De kerstcrafts zijn al ver in mijn geheugen gezakt, maar ik kan me nog goed herinneren dat ik in de sneeuw stond te poseren om de geborduurde katjes op de knieën van mijn broek te showen alsof dat zo lang geleden is, hihi. Voor de nieuwe lezers (en ook de veteranen) geef ik vandaag een selectie van recepten, crafts en DIY's om binnenkort te doen!


Het eerste recept dat op Oh Cosy Craft verscheen is deze heerlijke hummus. Ik ontdekte destijds dat hummus heerlijk is met augurk. Probeer het eens!

  


Mindfulness is een fijne manier om dankbaar en bewust in het leven te staan. Ik maakte deze Feel Good Notes om je te helpen herinneren aan de dingen die jij belangrijk vindt.

  


Omdat je het opbouwen van een conditie helemaal zelf moet doen, vond ik hardlopen zeker een DIY om te delen op de blog. Het is lang licht en niet meer koud, perfect weer om een rondje te rennen. Ik geef je super handige tips waardoor het iedereen lukt om die #fitgirl te worden!

   

 

Love handlettering! Binnenkort is het Pinksteren, het perfectie weekend om je handlettering-skills uit te breiden. Bovendien kun je deze craft makkelijk buiten uitvoeren, zelfs liggend op een handdoekje.

   


Als het iets warmer wordt, is het lekker om te ontbijten met iets fris. Deze yoghurt maak je helemaal zelf op de ouderwetse manier. Het is vooral magisch om te doen, probeer het eens!

  


Dat het een winterse foto is, maakt niet uit, want deze katjes kun je op iedere broek naaien. Je kunt ze natuurlijk ook op een broekzak, elleboog of bikini borduren.

   


Ook erg leuk om het Pinksterweekend mee te vullen: ga stempelen! Je maakt zo snel een heel leuke prent voor in je interieur.

Veel plezier!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen