Oh Cosy Craft

Aanstaand weekend: Flavourites Feest, kom je ook?


Het festival seizoen is duidelijk geopend en een van de allerleukste festivals van het jaar vindt komend weekend plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht: Flavourites Feest. De webshop Flavourites bestaat tien jaar en dat vieren ze met een extra festival dit jaar. En het allerleukste: ik geef workshops handletteren, kom je ook?

Flavourites Feest
Op het festival vind je stands van allerlei fijne webshops, er zijn superveel gave workshops te volgen en illustratoren zijn present om iets speciaal voor jou te maken. Er is volop lekker eten en drinken en je kunt zelfs in een heuse kermisattractie. Dat wil toch iedereen?
Het festival is aanstaand weekend 20 en 21 mei in de Werkspoorkathedraal in Utrecht van 10 tot 18:00 uur. Koop je tickets online met korting voor €10,00. 


Workshop
Op Flavourites Feest geef ik op beide dagen drie workshops, om 11:00, 13:00 en 15:00 uur kun je in het PapierAtelier op toffe vlaggetjes een leuke quote, je naam of heel iets anders handletteren. Ik laat je zien hoe je dat kunt doen en dan ga je naar huis met je eigen gepersonaliseerde vlaggenlijn. De dessins op de vlaggen op deze foto's zijn door mij gemaakt en kun je vinden op Motiflow.com. Er zijn ook andere vlaggetjes beschikbaar met patronen van andere ontwerpers.

De workshop geef ik in het PapierAtelier van Monique van der Vlist, oprichter van Happy Makers Blog, in samenwerking met het gave platform Motiflow en Social Label. Maar ik ben niet de enige die workshops geeft in het PapierAtelier, ook illustratoren Janneke Ursum, Karen Weening en Megan McNulty geven workshops. Dat wordt super gezellig! De workshop kost €10 en daar zit al een vlaggenlijn bij in. De vlaggetjes zijn ook los verkrijgbaar voor €7,50. Je kunt de kaartjes voor de workshop hier bestellen, ze gaan hard!

Zie ik je dan zaterdag of zondag bij het Flavourites Feest in Utrecht? Ik hoop het wel!

Tot dan!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen