Oh Cosy Craft

Wishlist moodboard


Omdat je altijd mag blijven dromen, deel ik vandaag mijn home wishlist. We wonen nu bijna drie maanden in ons huis en ik kan heerlijk losgaan met het interieur. Het voelt als een wit vel waarvan de mogelijkheden nog eindeloos zijn. Kijk gauw verder om te zien wat mijn wensen zijn!

Als je bent verhuisd, zijn er altijd klusjes die lang blijven liggen. Bij ons zijn dat niet de plinten, die zitten er allemaal keurig aan! Maar bij ons zijn dat de lampen. Op veel plekken hangt gewoon een peertje aan het plafond en er zijn zelfs plekken waar de draden nog uit de muur steken. Ik weet eigenlijk precies wat voor lampen ik zou willen, maar lampen zijn dúúr! Het liefst maak ik ze (gaat ze weer) zelf, maar waar dat niet gaat, koop ik ze gewoon.

Hetzelfde geldt voor bijzettafels. We zetten ons kopje thee en bakje chips nu nog op een oud, wankel tafeltje omdat we nog op zoek zijn naar de perfecte bijzettafeltjes. Deze hoeven, in tegenstelling tot lampen, echter helemaal niet duur te zijn. Ik vind drie tafeltjes bij super stylish staan, plus: het is ook erg praktisch. Meestal verkies ik mooi vóór praktisch, maar met bijzettafeltjes hoef ik helemaal niet te kiezen, winning!


En dan de Alex-kast van IKEA. Ik heb er een haat/liefde-verhouding mee. Het was al een flinke periode mijn plan om deze kast als steun onder mijn bureau te gebruiken en de andere kant van de bureauplank te laten rusten op een schraag. Maar eenmaal in de IKEA pakte ik een folder waarvan ik dacht dat het A4 was en deze bleek niet twee keer in de la te passen. Mijn vereiste van de ladenkast is namelijk dat er A3 in past. Toen ik thuis was, bleek het papier groter te zijn dan A4, dus misschien past het wel! Maar zoals je vast kunt vermoeden, ik vergeet telkens een A3-papier mee te nemen naar IKEA om het uit te testen. Tot zover mijn Alex-avontuur.


IKEA heeft me op een andere manier wel geïnspireerd; de Tjusig kapstok vind ik geweldig! Het is net een boom met allerlei zijtakjes, zo leuk!

Ook bij mij is de plantentrend de overhand aan het nemen. Er staan daarom een heleboel planten op mijn wensenlijst. De monstera en pilea staan al te shinen in huis, maar wat zou ik graag een varen willen. Of een alocasia of een erwtenplant of een areca of een ... of een ...

Deze urban jungle vibe trek ik echter niet alleen door in fysieke planten. De muur achter het bed zou namelijk best wat kekker mogen dan saai wit, hoe hij nu is. Er zijn tegenwoordig onwijs gave behangetjes met prints van planten en bloemen. Vooral de aquareltrend spreekt me aan. Wie weet maak ik zelf een patroon en behang hier de muur mee!

Heb jij nog wensen voor je huis? Ik ben erg benieuwd, misschien vullen ze mijn wishlist nog aan, hihi!

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen