Oh Cosy Craft

Oh cosy 2017!


Een gezellig nieuw jaar, dat wens ik je! Een jaar voor verbazing, verrassing, crafting en fijne gebeurtenissen. Het is tijd voor een nieuw begin en om gewoon door te gaan met de goede dingen die je al deed. Doe wat je ieder jaar al wilt doen, maar wat er niet van komt: go for it! En dat hoeft niet per se vanaf vandaag of gisteren, 16 maart, 28 april, 6 november is ook goed (en waarschijnlijk beter vol te houden, want dan komt de wereldwijde blue monday niet om de hoek kijken, hihi)


Hoe heb jij het nieuwe jaar ingeluid? Ik zat lekker samen met mijn vriend op de bank wat te kijken naar Adele, toastjes te smeren (oh nee, dat deed hij) en viel om kwart voor twaalf nog even in slaap. Geen wilde feesten met glitters, champagne en dansjes voor mij. Stiekem wilde ik wel iets glitterigs aantrekken om in te chillen op de bank, maar nadat ik de oliebollengeur van me af had gedoucht had ik geen zin meer om nog naar de H&M te fietsen en last-minute een outfit te kopen die ik een paar uur aan zou trekken en die dan ergens achterin de kast zou belanden. Verstandig he, hihi.


Thuis blijven heeft nog een andere reden: we wonen op de tiende verdieping en het uitzicht op het vuurwerk is op ons balkon onwijs gaaf. Het vuurwerk spat op ooghoogte uit elkaar en je kunt nauwelijks met elkaar praten door het lawaai van de klappen. Dat ga ik wel missen als we straks op de begane grond wonen. Zelf hadden we alleen wat sterretjes en stiekem vind ik die toch het allermooist!

Wat heb jij gedaan met oud & nieuw en heb je veel goede voornemens?
xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen