Oh Cosy Craft

Mooie kleurencombi's


Als je mij vraagt naar mijn lievelingskleur, geef ik ieder seizoen een ander antwoord. En vaak heb ik dan niet één favoriete kleur, maar een favoriete kleurencombinatie. Zo was ik in de herfst helemaal verzot op de combi fuchsia, navy en okergeel, maar nu het lente is, heb ik andere kleuren waar ik geen genoeg van kan krijgen!

Blush, oker en flessengroen

Hoewel deze combinatie ook in de herfst niet zou misstaan, vind ik de kleuren erg zomers. Het koele van de blush past erg mooi bij de warme tint okergeel. Flessengroen is een kleur die momenteel erg hip is en staat wonderlijk goed bij lichtroze. Ik weet niet of ik het in huis zou plaatsen, maar in een outfit of een prent ga ik dit zeker toepassen!

Pastel Perfect

Laat maar komen die kinderkamer, ik weet er de kleuren voor! Hoe leuk zou het zijn als je in een lichte, witte kamer een muurhanger hebt in deze kleuren, dan is deze combinatie helemaal niet zo kinderlijk als hij op het eerste gezicht oogt. Of combineer deze kleuren met blank hout en het wordt een trendy geheel.

Mint en koper

Sommige combi's verwacht je niet, maar als je mint en koper bij elkaar ziet, zul je zien dat het werkt. Wanneer je de koperkleur platslaat tot één kleur (zonder het licht en de glans van koper zelf die voor duizenden kleuren zorgt) past het nog steeds goed. Zet bijvoorbeeld eens wat accessoires en kaarsen in deze tinten bij elkaar.

Blush en Navy

Ik kan wel zeggen dat blush en navy mijn all time favourite is, maar dan zeg ik over een half jaar weer iets anders, dus ik begin er niet aan! Toch is dit nu mijn favoriete combi en we gebruiken deze kleuren ook in onze woonkamer. Misschien dat ik er later zat van ben, maar dan verf ik er weer overheen. Het fijne van deze combinatie is dat het prachtig is in de lente en zomer, maar het donkerblauw misstaat absoluut niet in de herfst en winter. Een blijvertje, hoop ik.

Fel pastel

Deze kleuren vormen de basis van de lay-out van Oh Cosy Craft. Dat heb ik toch alweer zo'n driekwart jaar geleden gemaakt en ik vind het nog steeds een prachtige combi. Het zijn pastelkleuren, maar niet zo super soft als pastelkleuren meestal zijn.

Heb jij ook een kleurencombi waar je erg blij van wordt?

xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen