Oh Cosy Craft

Kattenknieën borduren


Soms heb je van die outfits die net iets extra's mogen hebben. Dat kun je oplossen door een felle kleur lippenstift op te doen of door een sjaaltje in je haar te knopen. Maar hoe leuk is het om er een grapje van te maken en iets op je broek te borduren! Vandaag laat ik je zien hoe je kattenhoofdjes op de knieën van je broek borduurt.

Duur: Twee uur
Moeilijkheid: **



Het borduren van katten op je broek is niet moeilijk en erg leuk. Zoek, voordat je begint, een mooie kleurencombinatie uit van borduurgaren. Let op met welke kleding je de broek gaat combineren, zodat de kleuren daar ook goed bij staan. Zoals je ziet heb ik voornamelijk lichtroze en mosgroen gebruikt; mijn favoriete kleurencombinatie van dit moment.
Check van te voren goed waar je knieën zitten, voordat je halverwege je bovenbeen een kat hebt geborduurd. Ach, dat kan ook leuk zijn, hihi! Je kunt 'in het wilde weg' gaan borduren, maar natuurlijk kun je de vorm ook even voortekenen met een wit potlood. Dit veeg je later zo weer weg.


Je hoeft de draad niet te splitsen, tenzij je heel dunne lijntjes wilt, maar ik vind het zo mooi en duidelijk. Heb je nou geen borduurgaren, dan kun je ook katoengaren gebruiken. En tadaa, je broek is klaar!

    

   


Heb je ook je knieën beborduurd (is dat een woord?)? Laat het dan zie via #ohcosycraft!
xHenrieke

Copyright © | 2016 | Henrieke Schuiling | Ontwikkeld door Leon Huzen